Zwembadverlichting

Bent u op zoek naar LED verlichting voor uw zwembad? Saled levert retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen én complete LED armaturen.

Onze LED verlichting heeft niet alleen een lange levensduur, maar bespaart ook ruim 65% energiekosten. Door deze besparingen is de terugverdientijd van uw investering zeer kort.

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting in uw zwembad heeft een aantal voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. Zo geeft LED verlichting een veel helderder beeld, omdat het vrijwel niet trilt.

Daarnaast zult u zien dat LED verlichting in uw zwembad een veel langere levensduur zal hebben, waardoor u flink zult besparen op onderhoudskosten. Tenslotte zorgt LED verlichting natuurlijk voor een fikse energiebesparing. Hierdoor ziet men vaak al een terugverdientijd van ongeveer drie jaar.

LED zwembadverlichting

Door de doorgaans relatief grote omvang van zwembaden, kan worden gesteld dat het verlichten van een zwembad een hele opgave is. Vaak ziet men bij conventionele verlichting dat bepaalde gebieden in een ruimte slecht of helemaal niet worden verlicht.

Terwijl juist de verlichting in een zwembad grotendeels verantwoordelijk is voor de sfeer. LED verlichting zorgt voor 360 graden rondom licht. Hierdoor wordt de gehele ruimte uitstekend verlicht.

Korte terugverdientijd

Steeds meer zwembaden kiezen daarom voor het toepassen van LED verlichting in hun accommodatie. De lange levensduur en grote energiebesparing van LED oplossingen maken het aantrekkelijk om de huidige verlichting te vervangen.

Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

DE VOORDELEN VAN LEDKIEN:

  • Deskundige accountmanagers en adviseurs
  • Minimaal 3 jaar garantie
  • Grote voorraad, korte levertijden
  • Ervaren installatieteams
  • De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
  • EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie: