Winkelverlichting

Saled is leverancier van hoogwaardige LED winkelverlichting. Wij leveren complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Onze stijlvolle LED verlichting voor in de winkel bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

LED verlichting voor winkels

Naast het verlichten van een winkel hebben lichtbronnen nog een belangrijke functie: het ‘uitlichten’ van uw schappen. Ouderwetse lichtbronnen geven heel veel warmte en de UV-straling zorgt ook nog eens voor verkleuring van uw producten.

LED verlichting geeft geen warmte en heeft geen UV-straling. Of het nu gaat om kledingwinkels, schoenenwinkels bouwmarkten of supermarkten; Saled heeft voor alle conventionele winkelverlichting een LED oplossing.

Onze producten

Met LED verlichting voor winkels creëert u een veel beter winkelklimaat. Daarnaast bespaart u direct ruim 65% op uw energiekosten en, omdat onze verlichting een zeer lange levensduur heeft, ook op vervangingskosten.

Speciaal voor winkels heeft Saled een 360° kantelbare COB downlighter, ook wel bekend als “de bananenspot”. Deze kan een object of wand uitstekend uitlichten vanuit het plafond.

Naast de kleurtemperaturen 3000K, 4000K en 6000K leveren wij een speciale 2600K downlighter voor een betere kleurweergave van vleeswaren en kaas. In bestaande downlighters kunt u de PL-C vervangen door onze LED PS-C, waardoor u het armatuur niet onnodig hoeft te vervangen.

DE VOORDELEN VAN LEDKIEN:

  • Deskundige accountmanagers en adviseurs
  • Minimaal 3 jaar garantie
  • Grote voorraad, korte levertijden
  • Ervaren installatieteams
  • De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
  • EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie: