LED verlichting tunnels

Goede verlichting in een tunnel is uitermate belangrijk. Door het toepassen van Ledkien LED verlichting wordt vermeden dat bestuurders een ‘donkere weg’ in rijden.

Onze LED verlichting bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Tunnelverlichting

Het belang van tunnelverlichting mag niet onderschat worden. Juist in tunnels wordt het maximale van verlichting gevraagd: een hoge betrouwbaarheid en lange levensduur.

Bij uitval – en dus onderhoud – zijn de gevolgen vaak zeer hinderlijk voor weggebruikers. Bij tunnels is vaak niet direct een korte omleidingsroute beschikbaar, met alle gevolgen van dien.

Een ander aspect is energieverbruik. In het merendeel van de tunnels wordt verlichting 24 uur per dag gebruikt. Ledkien is gespecialiseerd in de perfecte inzet van duurzame verlichting in de openbare ruimte, en zeker ook in tunnels.

Duurzame LED verlichting

Door het toepassen van hoogwaardige LED verlichting worden al deze punten in ogenschouw genomen. Onze LED lichtbronnen verbruiken veel minder energie dan conventionele lichtbronnen terwijl dezelfde hoeveelheid licht wordt geproduceerd.

Energiekosten kunnen zelfs tot meer dan 65% worden teruggedrongen. Naast een laag energieverbruik hebben LED lichtbronnen ook een uitzonderlijk lange levensduur. En dat heeft een positieve uitwerking op vervangings- en onderhoudskosten.

Voordelen van LED tunnelverlichting

De voordelen van onze LED tunnelverlichting stapelen zich op. De toepassing van wit licht zorgt voor een hogere kleurherkenning en betere gelijkmatigheid, terwijl vervuiling wordt teruggedrongen omdat LED in tunnels minder snel warm wordt.

Bovendien zijn LED’s ongevoelig voor trillingen en schokken, waardoor automobilisten niet worden blootgesteld aan veranderende lichtomstandigheden.

DE VOORDELEN VAN LEDKIEN:

  • Deskundige accountmanagers en adviseurs
  • Minimaal 3 jaar garantie
  • Grote voorraad, korte levertijden
  • Ervaren installatieteams
  • De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
  • EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie: