LED voor tandartsen

Voor iedere tandarts vormt de grote lichtbehoefte rondom behandelstoelen een grote kostenpost.

Met gemiddeld zo’n 50 branduren in de week kunnen de kosten van traditionele verlichting oplopen tot jaarlijks 400 euro per behandelstoel. Met een nieuwe oplossing van Ledkien, speciaal voor tandartsen, kunt u tot 70% besparen op uw energiekosten.

Unieke LED oplossing

Speciaal voor tandartsen levert Ledkien een unieke LED oplossing van hoge kwaliteit met een lange levensduur. Onze oplossing bestaat uit een vijftal LED Panel Lights, die naadloos in elk systeemplafond worden geïntegreerd.

Gezamenlijk verbruiken deze vijf Panel Lights slechts 180 watt. Ten opzichte van traditionele verlichting betekent dit een gemiddelde energiebesparing van ruim 70%. Bovendien voldoen tandartsen hierdoor aan alle normen wat betreft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Niet verblindend licht

De Panel Lights verblinden niet, en zijn daardoor zeer patiëntvriendelijk. Zonder dat de patiënt wordt verblind is er voor de tandheelkundig specialist meer dan voldoende licht.

Gemiddeld 4 keer goedkoper

De aanschaf van deze duurzame oplossing van Ledkien is gemiddeld vier keer goedkoper dan bestaande oplossingen. De investering is al binnen drie jaar terugverdiend en levert in 10 jaar een netto besparing op van honderden tot duizenden euro’s per behandelstoel.

DE VOORDELEN VAN LEDKIEN:

  • Deskundige accountmanagers en adviseurs
  • Minimaal 3 jaar garantie
  • Grote voorraad, korte levertijden
  • Ervaren installatieteams
  • De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
  • EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie: