LED boarding en scoreborden

Ledkien is uw leverancier van hoogwaardige professionele LED schermen voor sportclubs. Wij leveren zowel LED scoreborden als LED boarding.

Steeds meer clubs maken gebruik van onze multifunctionele schermen en verdienen de investering snel terug door verhoogde sponsorinkomsten.

LED scoreborden en LED boarding

Ledkien is leverancier van hoogwaardige LED scoreborden en LED boarding. Uniek is dat onze scoreborden en boarding compleet geleverd worden inclusief software en ophangsystemen.

Omdat u met de digitale schermen uw sponsorinkomsten enorm kunt verhogen is de investering snel terugverdiend. Met onze gebruiksvriendelijke software kunt u eenvoudig advertenties plaatsen voor uw sponsoren.

Software

De digitale schermen kunnen naast de score onder andere de opstelling, gele/rode kaarten en tussenstanden bij andere wedstrijden in de competitie laten zien. Het bijgeleverde scoreprogramma is niet alleen uitgebreid maar ook zeer gebruiksvriendelijk.

LED schermen hebben bovendien als voordeel dat ze zeer goed opvallen vergeleken met drukwerk en altijd duidelijk zichtbaar zijn, zelfs in direct zonlicht.

DE VOORDELEN VAN LEDKIEN:

  • Deskundige accountmanagers en adviseurs
  • Minimaal 3 jaar garantie
  • Grote voorraad, korte levertijden
  • Ervaren installatieteams
  • De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
  • EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie: