Showroom LED verlichting

De beleving van een klant in een showroom wordt voor een belangrijk deel bepaald door de verlichting.

In veel gevallen is de showroom de ontvangstruimte voor uw klanten. Deze ruimte laat een eerste indruk achter en is daarom van groot belang.

LED showroomverlichting

In een showroom maakt verlichting een wereld van verschil. In een ruimte waar een aankoopbeslissing afhangt van de kleinste details is goede verlichting absoluut noodzakelijk.

Door het toepassen van LED verlichting kan het gewenste lichtscenario in uw showroom worden bereikt. LED verlichting heeft een uitstekende lichtopbrengst en creëert een perfecte lichtbalans.

Accentueren en uitlichten

Ledkien heeft voor alle conventionele kantoorverlichting een LED vervanger. Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een lange levensduur.

Naast energiekosten bespaart u dus ook op vervangingskosten. De lichtbronnen hebben geen voorschakelapparaat nodig en dienen direct op de netvoeding (230v) te worden aangesloten.

Een stralende showroom

In de praktijk zien wij een aantal veel voorkomende problemen in showrooms. Veel bedrijven ondervinden problemen omdat er onvoldoende licht is of door verkeerd geplaatste lichtbronnen.

Om deze problemen te voorkomen adviseert Ledkien u graag vrijblijvend over een passende oplossing voor uw complete showroom. Wij zorgen ervoor dat uw showroom daarna weer straalt en bijdraagt aan een betere omzet!

DE VOORDELEN VAN LEDKIEN:

  • Deskundige accountmanagers en adviseurs
  • Minimaal 3 jaar garantie
  • Grote voorraad, korte levertijden
  • Ervaren installatieteams
  • De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
  • EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie: