Ledkien heeft voor alle conventionele verlichting in scholen een LED vervanger. Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook dezelfde lichtbeleving als de conventionele lichtbronnen.

LED verlichting draagt bovendien bij aan een verhoogd concentratievermogen bij zowel docent als leerling, doordat de verlichting nagenoeg trillingvrij is.

Schoolverlichting

De specifieke voordelen van LED in het onderwijs zijn enorm. Te beginnen met een verhoogd veiligheidsgevoel. LED draagt dankzij de heldere lichtopbrengst bij aan het open karakter van onderwijsinstellingen. Een ander groot voordeel is een bijdrage in een verhoogde concentratie en verlaagde vermoeidheid.

Dit komt doordat LED – ten opzichte van conventionele verlichting – minder flikkert. Hoewel deze flikkeringen met het blote oog niet zichtbaar zijn, hebben deze wetenschappelijk bewezen invloed op het brein.

Duurzame led oplossingen

Steeds meer scholen en grotere onderwijsinstellingen weten daarom de weg naar LED van Ledkien te vinden. Hiermee bespaart men flink op de energierekening. LED-verlichting is goedkoper in het gebruik, zorgt voor optimale omstandigheden, verbruikt 65% minder energie en is beter voor het milieu.

LED verlichting voor scholen

Uw huidige armaturen hoeven niet onnodig vervangen te worden om over te stappen op LED. Wij hebben dé oplossing om in uw bestaande armaturen de conventionele lichtbronnen 1 op 1 te vervangen voor LED lichtbronnen.

Voor alle conventionele verlichting in scholen heeft Ledkien een LED vervanger. Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook dezelfde lichtbeleving als de conventionele lichtbronnen.

DE VOORDELEN VAN LEDKIEN:

  • Deskundige accountmanagers en adviseurs
  • Minimaal 3 jaar garantie
  • Grote voorraad, korte levertijden
  • Ervaren installatieteams
  • De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
  • EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie: