Openbare verlichting

Voor de meeste conventionele lampen in de openbare verlichting heeft Ledkien een duurzame LED oplossing die in het bestaande armatuur geplaatst kan worden.

Ruim 170 gemeenten zijn al bezig met onze retrofit oplossingen voor de openbare verlichting. Ook voor de meest moderne armaturen kunt u bij ons terecht. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Onze producten

Voor de traditionele PL-L, SON(-T), SOX(-E) natriumlamp, PL-T en PL-C heeft Ledkien vergelijkbare LED lampen ontwikkeld. De LED lampen kunnen in het conventionele armatuur geplaatst worden, waardoor u 1-op-1 kunt overgaan op een duurzame oplossing.

Metingen van OliNo tonen aan dat onze openbare LED verlichting van zeer hoge kwaliteit is en de conventionele lichtopbrengst evenaart.

Ombouwen

Het is eenvoudig om uw conventionele armatuur geschikt te maken voor LED. Onze lampen kunnen 1-op-1 in de bestaande fitting worden geplaatst. Omdat de LED lichtbron over een interne driver beschikt hoeven alleen de fase- en de nuldraad doorverbonden te worden met de lampvoet.

Lange levensduur

De Ledkien lichtbronnen voor openbare verlichting hebben een levensduur van 50.000 branduren. Door deze lange levensduur hoeft u 3x minder remplace uit te voeren. Hiernaast wordt door het toepassen van de Ledkien lichtbron het gebruik van een VSA overbodig en kan dus geen storing meer opleveren of uitvallen.

DE VOORDELEN VAN LEDKIEN:

  • Deskundige accountmanagers en adviseurs
  • Minimaal 3 jaar garantie
  • Grote voorraad, korte levertijden
  • Ervaren installatieteams
  • De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
  • EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie: