LED magazijnverlichting

Ledkien levert complete LED armaturen voor uw magazijn én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Onze magazijn LED verlichting bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Hogere effectiviteit

In een magazijn dringt vaak weinig licht door vanaf buiten. Hierdoor bestaat de kans dat uw werknemers te weinig worden blootgesteld aan daglicht. Conventionele TL-verlichting genereert trillingen in het licht, LED verlichting doet dit niet. Uit onderzoek is gebleken dat door het ontbreken van deze trilling bij LED verlichting, zowel het menselijk lichaam als het brein langer fit blijven.

Voordeel magazijn LED verlichting

Conventionele verlichting verlicht slechts een bepaald gedeelte van het magazijn. Hierdoor zijn vaak veel schaduwen te zien op de schappen, stellingen en/ of gangpaden in de ruimte.

Hierdoor kunnen al gauw fouten worden gemaakt tijdens het pakken van bestelling of er kunnen zelfs ongelukken ontstaan. Bij LED verlichting verdwijnt dit probleem, omdat de gehele ruimte verlicht zal worden, waardoor het zicht in uw magazijn zal verbeteren.

DE VOORDELEN VAN LEDKIEN:

  • Deskundige accountmanagers en adviseurs
  • Minimaal 3 jaar garantie
  • Grote voorraad, korte levertijden
  • Ervaren installatieteams
  • De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
  • EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie: