Led verlichting vve


Bij Ledkien.com kun je Led verlichting vve vinden van hoge kwaliteit. Wij leveren de Led verlichting als geheel van lampfitting, kap en elektrische aansluiting.

Ook kun je ervoor kiezen om alleen een lichtbron te bestellen die al in je bestaande armatuur past. Hierdoor is er voor ieder ruime keus uit verschillende modellen in ons uitgebreide assortiment. 

Led verlichting vve goed voor milieu & portemonnee

Onze led verlichting vve bespaart enorm op energiekosten, wel tot zo’n 65% procent. Deze besparing voorkomt dat je aan de lopende band hoge energierekeningen binnenkrijgt.

Daarnaast gaat onze led verlichting vve lang mee. De levensduur van de verlichting is lang. Je hoeft je daarom niet druk te maken over hoge vervangingskosten.

Doordat je de lichtbronnen maar zelden hoeft te vervangen en de lichtbronnen tegelijkertijd energiebesparend zijn, heb je weinig kosten. In vergelijking met andere soorten verlichting bespaar je op deze eenvoudige manier veel geld.

Bovendien draagt het gebruik van onze led verlichting bij aan een beter milieu. Genoeg reden om te kiezen voor deze milieuvriendelijke lichtbronnen die je portemonnee over een periode van een aantal een groot plezier zullen doen. Kies daarom voor led verlichting vve.

Beter licht met led verlichting vve


Bij Ledkien.com zorgen wij voor led verlichting vve. Deze verlichting is ideaal voor appartementencomplexen. De producten kunnen makkelijk worden geïnstalleerd en zijn daarom gebruiksvriendelijk.

De ledverlichting vve is gebruiksvriendelijk, milieuvriendelijk, kostenbesparend en op onze website kun je kiezen uit verschillende prachtige designs.

Ook hebben wij waterdichte led lampen die speciaal ontwikkeld zijn voor de verlichting van galerijen, het trappenhuis, gangen et cetera. Goede en heldere verlichting van bijvoorbeeld gangen en  trappenhuizen is belangrijk voor de veiligheid.

Led verlichting zorgt vaak voor een beter en helderder lichtbeeld dan de verlichting die tot nu toe het meest gebruikt wordt in vve’s. Ook heeft de led verlichting vve van Ledkien een hoog aantal branduren.

De led verlichting is te verkrijgen is diverse soorten en maten. Zo hebben wij armaturen met allerlei verschillende functies. Ook kun je de vve led verlichting bestellen met een vernieuwde microwave sensor.

Daarmee kun je het licht in drie stappen dimmen en een aan/uitschakeling op basis van daglicht instellen. Met de sensor kun je ook de daglichtgevoeligheid en de (na-) brandtijd instellen. Sommige modellen zijn optioneel verkrijgbaar met noodfunctie. Dit staat beschreven in de productomschrijving.


Mooie designs in ons assortiment


Bij led verlichting vve kun je kiezen uit allerlei modellen. Zo kan je kiezen voor een rond armatuur of bijvoorbeeld een rechthoekig armatuur. Deze armaturen zijn er in verschillende afmetingen.

De afmetingen worden zichtbaar wanneer je de muisknop over de afbeelding heen laat gaan en wanneer je op het product klikt word je doorverwezen naar een pagina waar je de afmetingen groter kunt bekijken.

Bij Ledkien.com is er genoeg keus uit de juiste led verlichting om een gebouw of appartementencomplex mee te kunnen verlichten. De verlichting van Ledkien is functioneel maar door de keuze uit talloze mooie designs vind je gemakkelijk de led verlichting die je op het oog hebt.