Led tl buizen 


Wij verkopen ook led tl buizen die perfect passen bij onze armaturen. De led buizen zijn energiebesparend en daarom een goede investering. Dankzij de lange levensduur van de tl buizen hoef je ze maar zelden te vervangen.

Als je kiest voor een van onze led buizen, dan kies je voor praktisch en gemakkelijk. Led tl buizen kun je eenvoudig laten monteren en geven heel veel licht. Door middel van filters kan je zelf je voorkeur voor de tint van het licht aangeven. Daarom zijn onze led buizen voor allerlei ruimten geschikt.

Daarom Led tl buizen


Led buizen zijn lampen die erg lang mee gaan. De led buizen zijn relatief goedkoop en zijn zeer energiezuinig. De kwaliteit van het licht is hoog, de tl buizen led staan bekend om hun heldere licht. De kleurtint van je led tl buizen kun je zelf bepalen via onze website en dit geeft jou de mogelijkheid om een led tl buis te kiezen die perfect past in jouw ruimte.

Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar verlichting voor grote kantoorruimtes of andere ruimtes die veel licht nodig hebben, dan kun je het beste kiezen voor led buizen.

Bijkomend voordeel is dat je ruimte voor de komende jaren vrij is van onderhoud wat betreft de verlichting. Geen gedoe en voordelige prijzen wanneer je kiest voor onze led buizen. Ook kies je voor duurzaamheid want de verlichting bij Ledkien.com is milieuvriendelijk.

Duurzame verlichting voor iedereen


Er zijn verschillende soorten Led buizen in onze webshop verkrijgbaar. Zo hebben wij  de ALP LEDtube, de Nano LEDtube, de Philips CorePro LEDtube, de Philips MAStube en de Philips MASTER LEDtube.

Je kunt deze tl buizen in verschillende afmetingen bestellen. Het wattage van de lamp is ook niet overal hetzelfde, dit kan je zien in de beschrijving. De Led buizen zijn een bron van licht voor iedereen.

De geschiedenis van de tl buis


De tl buis, ook wel een fluorescentielamp genoemd, is een lamp die licht uitstraalt doordat een fluorescerende laag door middel van ultraviolette stralen wordt opgelicht.

De ultraviolette stralen worden opgewekt door ontlading van gas in de lamp. In 1935 werd de fluorescentielamp, in zijn huidige buisvorm, tentoongesteld voor de Illuminating Engineering Society in de Verenigde Staten.

Deze demonstratie werd gedaan door General Electric. Later, in 1937 in Parijs tijdens de beroemde wereldtentoonstelling, werd de buis gedemonstreerd door Osram.

Al eerder waren er verschillende experimenten gedaan die geleid hadden tot een fluorescentielamp. Zo waren er al gasontladingslampen geconstrueerd door Heinrich Geissler en kwam Peter Cooper Hewitt met de kwikdamplamp die blauwgroen licht uitstraalde.

Deze lampen werden gebruikt bij fotografie. In 1926 kwamen Edmund Germer en zijn collega’s bij Osram met het idee van de fluorescentielamp in zijn huidige vorm. In 1990 introduceerde Philips de elektrodeloze fluorescentielamp die een zeer lange levensduur heeft.

De afkorting LED staat voor ‘Light Emitting Diode’. Letterlijk is de vertaling van deze term ‘lichtgevende diode’. Een diode is een elektrisch component. In 1962 heeft Nick Holonyak als eerste een werkende LED gemaakt.

De eerste toepassingen van led


Het eerste gebruik van led was in de jaren 70. Daar werden de eerste ledjes gebruikt voor afstandsbedieningen en in verkeerslichten. Daarna zag je de led lichtbronnen op fietsen en tegenwoordig wordt led ook gebruikt in lantaarnpalen.

Led verlichting wordt steeds krachtiger en er zijn steeds meer mogelijkheden te bedenken met de kleur van het licht. Zo kun je bij Ledkien ook led tl buizen krijgen in een warme kleur wit.

Led wordt goedkoper


De led verlichting wordt steeds goedkoper. Dit komt omdat deze soort verlichting steeds meer wordt gebruikt. Veel bedrijven stappen over van conventionele verlichting naar Led verlichting.

Deze overstap wordt gestimuleerd door de overheid, bedrijven kunnen een deel van het aankoopbedrag aftrekken van de belasting.

Zoals het er nu naar uitziet, zullen alle lampen in de toekomst worden vervangen door led lampen. De nieuwste ontwikkeling op het gebied van led verlichting is de COB led. Dit type led zorgt ervoor dat de led buizen en led spots voor nog meer opbrengst van licht. Een bedrijf dat al veel COB led voor hun verlichting gebruikt, is Philips.

Led buizen


Er is veel vraag naar led verlichting. De verkoop van led tl buizen zal nog verder omhoog gaan en de vraag naar conventionele tl buizen zal gaan dalen. Je zou kunnen zeggen dat led verlichting de markt al bijna heeft overgenomen.

In deze tijd, waarbij men terecht veel aandacht heeft voor het milieu en het klimaat, gaat de ontwikkeling van duurzame verlichting gestaag door. Door middel van nieuwe technieken en materialen kunnen we bijdragen aan een beter milieu.

In de afgelopen honderd jaar is er veel veranderd op het gebied van verlichting. In onze webshop vind je led buizen die met veel zorg zijn geproduceerd.

Kies voor duurzame kwaliteit


Heldere verlichting met een lange levensduur die tegelijkertijd milieuvriendelijk is. In kantoorruimtes is men erbij gebaat dat er genoeg verlichting is, die het liefst zo helder mogelijk is.

Neem een kijkje in ons assortiment en vind de led tl buis die perfect aansluit op jouw wensen. Led tl buizen gaan lang mee en hoef je dus maar zelden opnieuw te bestellen.

De druk van een goede keuze kan daardoor hoger liggen. Bij Ledkien.com hebben we daarom modellen van verschillende merken, zodat je op de website goed kunt vergelijken welk model het beste in jouw ruimte zou passen.

Wij hebben een grote voorraad aan led buizen. Het is mogelijk om 1 of een paar tl buizen bij ons te bestellen, maar je kunt ook grotere bestellingen doorgeven. Led verlichting is ideaal voor grote ruimtes, zoals kantoorruimtes, gangen, hallen et cetera. Om aan deze vraag te kunnen voldoen, zorgen wij dat de led buizen altijd op voorraad zijn.

Twijfel niet langer en kies voor led tl buizen. Lichtkwaliteit, lage energiekosten en een beter milieu zijn grote voordelen. Dus wanneer je oude tl buis het begeeft, kies dan een mooie led tl buis uit bij Ledkien.com