High bay LED verlichting

Als jij een grote en hoge ruimte te verlichten hebt, dan is een high bay LED verlichting misschien echt een uitkomst voor je. Deze grote en robuuste lampen zijn bestand tegen een stootje en worden ook wel klokarmaturen genoemd.

Ze zijn daarom een ideale vervanging voor conventionele klokarmaturen met een 250W of een 400W gasontladingslamp. LED heeft ten opzichte van deze lampen namelijk een groot aantal voordelen en daar pluk jij de vruchten van.

De LED klokarmaturen worden uitgegeven in verscheidene uitvoeringen en er is ongetwijfeld in ons assortiment een geschikt exemplaar voor jou. Als je nog twijfelt, neem dan contact op met onze winkel en we kunnen je van alle informatie en advies voorzien dat je nodig hebt.

Wat is high bay LED verlichting?

Het grote kenmerk van high bay LED verlichting is dat je er grote ruimtes mee kunt verlichten met een plafondhoogte van 5 tot 15 meter. Je ziet ze vaak terug in ruimtes met hoge plafonds en waar veel licht een noodzaak is, zoals in fabrieken, sporthallen, garages en magazijnen.

De lichthoek van deze lampen is groot en dat betekent dat je er alle hoeken van de ruimte mee kunt verlichten. High bay LED verlichting vind je logischerwijs minder in particuliere omstandigheden.

Vergeleken met een conventioneel klokarmatuur heeft een LED klokarmatuur een groot aantal voordelen. Zo kun je er de helft van je energiekosten voor verlichting mee besparen, omdat LED lampen bijzonder zuinig zijn.

Je kunt daarom je investering in een LED high bay light binnen een paar jaren al terugverdienen. Verder zijn deze lampen erg geschikt voor industriële omgevingen, omdat ze een sterke en metalen behuizing hebben en gegarandeerd waterdicht zijn.

Je hoeft je dus geen zorgen te maken over lekkages of ander vocht rondom je armaturen. Als laatste gaan LED lampen aanzienlijk langer mee en zal je high bay LED verlichting niet snel aan vervanging toe zijn. Dit alles leidt tot een interessante besparing als je besluit high bay LED verlichting te investeren.

Verschillende soorten high bay LED klokarmaturen

Je zal versteld staan van het aantal verschillende soorten high bay LED armaturen die er zijn. Allereerst is er de vormgeving. Vaak zijn ze rond, maar er zijn ook rechthoekige en langwerpige LED klokarmaturen te krijgen.

Behalve dat kun je je lamp krijgen met een dimmer zodat je op momenten dat er niet gewerkt of gesport wordt het felle licht zachter kunt maken.

Ook kun je kiezen uit verschillende lichthoeken en heb je high bay LED verlichting met een stralingshoek van 90 graden of van 120 graden. Er zijn waterdichte en stofdichte high bays en je kunt de lampen uitkiezen op het aantal lumen lichtopbrengst.

Koop je LED high bay light bij ons

Wacht dus niet langer en verlicht jouw hal met één van onze high bay LED klokarmaturen. Loop ons assortiment door en je vindt ongetwijfeld een geschikt exemplaar. En kom je er niet uit, neem dan contact op met één van onze goed onderrichte medewerkers en deze kan je exact vertellen wat voor jou het beste LED high bay light is.