LED floodlights

De term LED floodlights vind je veel in de theaterwereld terug, maar floodlights worden ook in andere omstandigheden toegepast. Floodlights zijn eigenlijk het tegenovergestelde van spoTLights, omdat ze niet één bepaald punt verlichten maar juist een grotere ruimte.

En ook al had je voorheen misschien niet van de term floodlight gehoord, deze zijn overal om je heen aanwezig. Wij verkopen kwalitatieve LED floodlights die in een verscheidenheid aan situaties toegepast kunnen worden.

Zoals beneden zal blijken zijn ze niet alleen op toneel handig, maar ook in de industrie en in particuliere situaties.

Overal waar je een groter gedeelte van een ruimte egaal moet verlichten kan een floodlight dienst doen. En als je dan voor LED kiest, dan heb je tegelijkertijd de meest duurzame versie te pakken.

Waarom LED floodlights?

LED staat voor Light Emitting Diode en dit is dan ook precies de manier waarop LED verlichting werkt. Het is anders dan de gloeilamp en heeft geen gloeidraad, ook werken ze niet als TL-lampen, neon lampen of spaarlampen.

De diode is een elektronische component die als halfgeleider werkt en die licht geeft als er op de juiste manier stroom doorheen wordt gestuurd.

Hierdoor hebben LED lampen vele voordelen, zoals het feit dat ze minder energie gebruiken dan een spaarlamp en dat ze aanzienlijk langer meegaan dan andere soorten lampen.

LED lampen besparen je geld en dat is bij grote exemplaren zoals floodlights met LED lampen natuurlijk een zeer goede eigenschap.

LED floodlights voor elke situatie

Floodlights worden dus gebruikt op het toneel om een groot gedeelte ervan egaal te verlichten, maar ook in particuliere situaties vind je ze veel. Er zijn exemplaren die aan de wand bevestigd kunnen worden, bijvoorbeeld als verlichting rondom je woning buiten.

Deze kunnen worden uitgerust met een bewegingssensor, om inbrekers af te schrikken en om jou zicht te geven als je thuiskomt. De floodlights die op de grond geplaatst worden kunnen gebruikt worden om een je woning of een standbeeld in je tuin sfeervol te verlichten.

Je vindt ze in steden veel om historische gebouwen heen die ’s nachts worden verlicht en zo nog steeds in al hun glorie te bezichtigen zijn.

In de industriële sector tref je ook veel LED floodlights aan. Zo zijn deze te krijgen met een aluminium behuizing zodat het zoute water van de zee ze niet kan beschadigen op olieplatforms en in havens. In fabrieken die 24 per dag werken zijn floodlights nodig om de werkplaats of bouwplaats te verlichten als het buiten donker is.

Koop je LED floodlights bij ons

Bij ons kun je terecht voor een groot aantal floodlights voor een verscheidenheid aan toepassingen. Floodlights voor aan de muur, met een sensor, die je in de grond kunt prikken of die je aan de grond monteert, we hebben ze allemaal.

Heb jij een specifieke wens wat betreft je floodlights omdat je in een bepaalde industrie werkzaam bent, laat ons deze dan weten. Eén van onze medewerkers staat gereed om je bij te staan met advies en raad. De beste floodlights met LED lampen koop je dus bij ons.