Led downlighters


Led downlighters zijn ronde armaturen waarbij de verlichting er is ingebouwd. Downlighters verbruiken zeer weinig energie en hebben hierdoor een laag energieverbruik.

Deze verlichting is perfect geschikt voor plaatsen waar je weinig inbouwruimte hebt. De downlights zijn dunne inbouw panelen waarvanuit het licht naar beneden schijnt.

Op deze manier kun je goed bepaalde objecten uitlichten, bijvoorbeeld in een etalage. De downlighters zijn ideaal voor winkels, bij je thuis of in een andere sfeervolle ruimte.

Zuinige led downlighters


De downlighters zijn erg zuinig en gaan erg lang mee. De prijzen van de conventionele downlighters liggen vaak wat lager dan die van de led downlighters maar binnen drie jaar heb je uiteindelijk veel geld bespaard.

De conventionele downlighters zijn eerder aan vervanging toe en daardoor kunnen de kosten binnen een paar jaar tijd aanzienlijk hoger zijn dan de kosten die je eenmalig maakt voor een led downlighter.

Voordelig voor je portemonnee en tegelijkertijd milieuvriendelijk. Het is een investering waar je geen spijt van zult krijgen.

Uniek verlichtingseffect met downlighters


Onze downlighters hebben een uniek verlichtingseffect. Het verlichtingseffect is zo natuurlijk mogelijk en wat ervoor zorgt dat het licht wat uitgestraald wordt, aangenaam is voor het zicht.

De downlighters zijn ideaal om te gebruiken in gangen als algemene verlichting, in receptieruimten, vergaderzalen en toiletten. Ook voor doorgaande ruimtes is een downligther geschikt.

Downlighters zijn gemakkelijk te monteren in het plafond en geven een mooie lichtbundel naar beneden. Deze lichtbundel is anders dan bij die van een spot. Bij spotverlichting is het vaak belangrijker om een specifiek object uit te lichten, wat minder van toepassing is bij downlighters.

De led downlighters zorgen ervoor dat het licht egaal verdeeld wordt. Doordat de verdeling van het licht perfect is georganiseerd, hoef je niet bang te zijn dat donkere hoeken niet belicht zullen worden.

Ruimte lijkt groter


De downlighters worden vaak gebruikt in plafonds, maar je ziet ze ook in vloeren, muren en trappen. Ook zie je ze terug in keukens, badkamers en kantoren. De downlighters van Ledkien geven de ruimte een chique look én de ruimte waarin de downlighters worden gebruikt lijkt een stuk groter.

De ruimte lijkt groter doordat de verdeling van het licht voor een natuurlijk en zacht effect zorgt. Door dit natuurlijke en zachte effect oogt de ruimte groter. Onze downlighters werken op een laag wattage.

Desalniettemin hebben onze led downlighters een hoge lichtopbrengst. De led lampen geven meer licht per watt als je deze zou vergelijken met conventionele lampen. De led lampen zijn namelijk minder fel en verspreiden het licht beter.

Je bespaart dus enorm op je energiekosten met het gebruik van lampen met een laag wattage. Door het lage wattage verbruiken de lampen minder energie, wat zorgt voor een lagere energierekening.

Een led downlighter voor iedereen


Via onze webshop kun je met filters veel persoonlijke voorkeuren doorgeven. Je kan bijvoorbeeld kiezen welke kleurcode je wilt. Wil je liever koel wit licht of heb je liever een warme tint wit? De keuze is aan jou.

Door met filters te zoeken, kom je snel en eenvoudig uit bij jouw ideale downlighter. Nadat je een keuze hebt gemaakt, wordt de downlighter bij je thuis geleverd.

Gemakkelijk te laten monteren downlighter


De downlighters van Ledkien.com laten zich gemakkelijk monteren. Dit komt door de insteekconnectors. Wanneer je op de lamp klikt op de website kun je ook een afbeelding zien waarop alle afmetingen van de armatuur te zien zijn.

Dit kan vooraf zeer handig zijn om te weten, zodat je goed kan inschatten waar je downlighter het beste kan laten monteren.

Led downlighters, altijd op voorraad


Via onze webshop kun je altijd terecht voor jouw ideale downlighter, buitengewone uitzonderingen daargelaten. Wij beschikken over een grote voorraad downlighters die je direct kan bestellen via de website.

Op deze manier kunnen wij ook bedrijven goed voorzien van grotere hoeveelheden downlighters. De downlighters zie je om die reden ook vaak terug in grote gebouwen, maar ook in kleinere ruimtes.

Wij houden onze voorraden goed bij en zorgen dat deze altijd zijn aangevuld. Zo kunnen wij ieder die een downlighter besteld bij ledkien, goed van dienst zijn.

Design downlighters


Bij Ledkien.com hechten wij veel waarde aan het design van onze downlighters. Zo beschikken wij in onze webshop over diverse modellen van Philips en ALP LED.

Deze bekende merken leveren prachtige designs. Doordat de designs in zoveel verschillende varianten verkrijgbaar zijn, is het de moeite waard om een kijkje te nemen in ons assortiment.

De designs zijn zo ontworpen dat ze perfect in het plafond passen. Een deel van de armatuur verdwijnt in het plafond en is hierdoor niet zichtbaar in de ruimte.

Daardoor valt de armatuur niet erg op en daardoor krijgt de downlighter een elegante look in de ruimte. De focus wordt gelegd op het licht en niet op de armatuur.

De armaturen zijn subtiel en mooi afgewerkt waardoor deze perfect passen bij het verlichtingseffect van de led downlighters.

Downlighters


Alhoewel downlighters nog niet heel erg lang op de markt zijn, worden ze razendsnel verkocht. De downlighters led zijn gemakkelijk te installeren en ze zorgen voor een daglichtervaring.

Tegenwoordig leeft de mens nog meer binnen dan buiten. Het buitenspelen door kinderen gebeurt steeds minder en men is over het algemeen meer in ruimtes dan in de buitenlucht.

Toch willen we zoveel mogelijk daglicht om ons heen. De downlighters bieden de perfecte oplossing voor diegenen die houden van daglicht. Met de downlighters kom je dichter bij het ervaren van daglicht dan bij een conventionele lamp.

Het natuurlijke en zachte effect van de led downlighters zorgt voor meer ontspanning aan de ogen. Door de enorme hoeveelheid licht en de rijke kleur zorgen de downlighters daarbij voor voldoende licht.

Dit geeft rust bij het werken in bijvoorbeeld een kantoor. Ook zijn de downlighters de ideale verlichting voor in de badkamer wanneer je op het punt staat om naar bed te gaan. Het zorgt voor een aangenaam ontspannen gevoel wanneer het licht prettig is aan je ogen en je toch alles goed kunt zien.