LED kantoorverlichting

Ledkien levert complete LED armaturen én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Onze LED verlichting bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Belang van goede verlichting

Op kantoor is goede verlichting zeer belangrijk. Wanneer u klanten ontvangt, maakt een helder verlichte ruimte een goede eerste indruk. Maar zeker ook voor uw eigen personeel maakt de juiste kantoorverlichting een wereld van verschil.

Doordat LED minder trilt dan conventionele verlichting raken uw werknemers minder snel vermoeid en blijft men beter geconcentreerd. Benieuwd hoe dit precies zit en waarom onze LED kantoorverlichting de productiviteit van uw werknemers verhoogt? Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

LED lichtbronnen

Ledkien heeft voor alle conventionele kantoorverlichting een LED vervanger. Onze verlichting is niet alleen zeer zuinig, maar heeft ook een lange levensduur.

Naast energiekosten bespaart u dus ook op vervangingskosten. De lichtbronnen hebben geen voorschakelapparaat nodig en dienen direct op de netvoeding (230v) te worden aangesloten.

Oplossingen gericht op kantoren

Als uw huidige TL-armaturen nog niet aan vervanging toe zijn kunt u de conventionele TL-buizen één op één vervangen voor Ledkien LED TL vervangers met +/- 50.000 branduren.

U kunt er ook voor kiezen om de armaturen die in uw ruimten hangen in zijn geheel te vervangen voor LED Panel Lights. Onze panelen zijn zeer dun en zeer eenvoudig te monteren.

Nog een laatste voordeel: stoffige lamellen zijn ook verleden tijd. Neem vrijblijvend contact op voor alle mogelijkheden in uw kantoor.

DE VOORDELEN VAN LEDKIEN:

  • Deskundige accountmanagers en adviseurs
  • Minimaal 3 jaar garantie
  • Grote voorraad, korte levertijden
  • Ervaren installatieteams
  • De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
  • EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie: