LED industrie verlichting

Ledkien levert hoogwaardige LED verlichting voor de industrie. Naast complete LED armaturen ook retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen.

Onze LED verlichting bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Korte terugverdientijd

Omdat in industriële omgevingen als loodsen en productiehallen het werk vaak 24 uur per dag doorgaat, is de terugverdientijd voor industrie LED verlichting vaak opvallend kort. De kwalitatief hoogwaardige LED oplossingen van Ledkien halen een besparing van ruim 65% op de energiekosten.

Doordat de levensduur vele malen langer is, wordt ook bespaard op vervangingskosten en wordt de frequentie van vervanging – die een impact heeft op de productie – aanzienlijk verlaagd.

Verplichtingen vanuit de overheid

Het belang van LED verlichting in industriële omgevingen wordt steeds groter. Vanuit de overheid wordt de regelgeving steeds strikter.

Gebouwen met een jaarlijks energieverbruik van minimaal 50.000 kWh worden al een aantal jaar verplicht om alle mogelijke energiebesparende maatregelen te nemen die een terugverdientijd van maximaal vijf jaar kennen.

In bijna alle gevallen is de terugverdientijd van LED verlichting korter, dus reden te meer voor industriële bedrijven om te investeren in LED. Secundaire voordelen zijn onder andere een verhoogde productiviteit van werknemers en een nog veiligere werkomgeving.

DE VOORDELEN VAN LEDKIEN:

  • Deskundige accountmanagers en adviseurs
  • Minimaal 3 jaar garantie
  • Grote voorraad, korte levertijden
  • Ervaren installatieteams
  • De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
  • EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie: