LED gebouwverlichting

Ledkien levert complete LED armaturen voor in en om uw gebouw én retrofit lichtbronnen die in uw bestaande armaturen passen. Momenteel leveren wij aan meer dan 1500 organisaties.

Onze LED verlichting voor gebouwen bespaart niet alleen ruim 65% energiekosten, maar heeft ook een lange levensduur. Door de besparing op zowel energie- als vervangingskosten is uw investering snel terugverdiend.

Duurzame LED verlichting in uw gebouw?

Zoals u wellicht weet zorgt LED verlichting voor een flinke reducering van de CO2-uitstoot van uw gebouw. Kiest u voor LED lampen in uw gebouw, dan kiest u bewust voor een duurzame toekomst. Steeds meer bedrijven en instellingen kiezen daarom voor LED oplossingen van Ledkien.

Waarom led als gebouwverlichting?

LED verlichting genereert veel minder zichtbare trillingen dan conventionele verlichting. Bovendien zullen er in een ruimte met LED lampen vrijwel geen schaduwen zijn, zoals bij TL-buizen wel het geval is.

Uit recent onderzoek is gebleken dat deze vermindering van trillingen ervoor zorgt dat mensen langer geconcentreerd blijven. Deze trillingen zorgen op den duur namelijk voor vervelende complicaties, zoals vermoeide ogen en hoofdpijn.

Hierdoor kiezen ook steeds meer scholen voor LED verlichting in het schoolgebouw. Ook werkgevers kiezen steeds vaker voor LED verlichting om zo de productiviteit van hun werknemers te verhogen.

Korte terugverdientijd

LED verlichting is vele malen zuiniger dan conventionele verlichting. U zult dus een fikse daling van uw energiekosten zien. Bovendien zijn het totaal aantal branduren van LED lampen hoger.

Hierdoor zult u minder hoeven spenderen aan onderhoud. De meeste bedrijven en instellingen zien dat binnen drie jaar de investering is terugverdiend. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

DE VOORDELEN VAN LEDKIEN:

  • Deskundige accountmanagers en adviseurs
  • Minimaal 3 jaar garantie
  • Grote voorraad, korte levertijden
  • Ervaren installatieteams
  • De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
  • EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie: