Carwash LED verlichting

Ledkien heeft voor alle conventionele lichtbronnen in uw carwash vervangende LED verlichting.

Van verlichting wordt in wasstraten nèt wat meer verwacht, vooral vanwege de waterdichtheid en bestandheid tegen reinigingsmiddelen. Ook duurzaamheid is erg belangrijk, aangezien de verlichting in een wasstraat een groot aantal uren per dag is ingeschakeld.

LED wall washers

LED verlichting kan bijzondere effecten creëren in uw wasstraat. Speciaal hiervoor levert Ledkien LED wall washers. Deze verlichtingsarmaturen hebben een brede lichtstraal en zijn daardoor uitermate geschikt om grote objecten uit te lichten en een mooie lichtbeleving te creëren.

Daarmee kunt u uw wasstraat aanpassen aan uw huisstijl of de omgeving. Het voordeel van wall washers is dat deze in twee uitvoeringen kunnen worden geleverd: enkelkleurig en meerkleurig (RGB). Beide varianten zijn zowel binnen als buiten toepasbaar.

RGB LED verlichting

Wassen wordt een kleurrijke beleving door onze RGB LED verlichting toe te passen in uw wasstraat. Door verschillende kleuren te gebruiken kunt u niet alleen een krachtige, homogene lichtbeleving creëren, maar kunt u ook onderscheid maken tussen verschillende wasprogramma’s.

Duurzaamheid

Door te kiezen voor LED verhoogt u niet alleen de beleving van uw autowasstraat, maar bent u ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk bezig.

LED verlichting in uw wasstraat bespaart ruim 65% energie ten opzichte van uw conventionele verlichting. Bovendien zet u een stap in de richting van een beter milieu.

DE VOORDELEN VAN LEDKIEN:

  • Deskundige accountmanagers en adviseurs
  • Minimaal 3 jaar garantie
  • Grote voorraad, korte levertijden
  • Ervaren installatieteams
  • De belangrijkste kwaliteitskeurmerken
  • EMC certificering: geen storing in uw netwerk

Geïnteresseerd in onze oplossingen?

Vul uw gegevens in en u ontvangt alle prijzen en informatie: